Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Vedd észre, amit eddig eltitkoltak előled!

Az Igazság nyomában

Az Igazság nyomában

Levél Tőlem Tehozzád!

2015. szeptember 14. - Az Igazi

Az interneten hozzám is eljutott a Szabadonébredők oldalán publikált levél. Nem kis felháborodással olvastam, ezért egy kicsit erről írnék.

A "Levél Tőlem Magamhoz!" egy önző, egocentrikus világképet akar ráerőszakolni az emberre - és lássuk be, a "magaddal törődj" eszméjét nem nagyon kell tukmálni az emberre. Odáig fajul a dolog, hogy még a "te vagy az Isten" kijelentés is elhangzik.

Értem, hogy kell az önbizalom, de ez azért sok egy kicsit, nem? Itt, az európai keresztyén kultúrkörben ilyen kijelentésekkel dobálózni eléggé ízléstelen. Pedig most hogy féltjük keresztyén voltunkat az iszlám bevándorlók miatt. Miért? Hiszen már most sem vagyunk keresztyének! New age sámánista, pogány áltudományos vallásokat követ az ország jelentős része! Az interneten számos weboldalon (pl: szabadonébredők) terjesztik az új "hitet", és bölcsen kihagyják az Istent az egészből. "Ha az angyalok (nem Isten) szemével néznéd magad"...

"Bűnben született"

A legnagyobb szakítás a vallási tanításokkal egyértelműen a bűn TAGADÁSA. "Nem vagy bűnös"

A legjobb, hogy a cikk már az első két mondatával lerombolja önmagát:

"Attól mert rossznak, hibásnak, bűnösnek hiszed magad néha, még nem vagy az!"
- a fő tézis: bűntelen vagy.

"Mikor jónak hiszed magad, de más szemében pont ezzel vagy rossz, akkor hogy is van ez, melyik vagy igazán, mi az igaz?"
- és itt el is bukott. Jónak hiszed magad - hiszen ezt mondja neked: nem vagy bűnös-, de más látja, hogy hibáztál. Őt nem vakítja el az önfényezés, látja a hibáid. Akkor hogy is van ez? Melyik az igaz? Az önmagát áltató, a "bűntelen"? Vagy az érdek nélküli külső szemlélő? Maga a cikk is írja: "figyelj kicsit kívülről". Mert úgy jobb a rálátás. De ha saját magadról van szó, akkor a külső szemlélőnek nincs igaza? Ez ellentmondás!

A múltba/jövőbe ragadás mind orvosolható egy egészségesen istenhívőnek is, ráadásul neki már megvannak a válaszok is az összes ilyen kérdésre. Csak ki kell nyitnia a Bibliát. Hogy az elavult? Mégis onnan másolgatnak válaszokat ezekre a kérdésekre.. Néha kiforgatva, átfordítva. De sokszor onnan vesznek, és akkor az a leghitelesebb könyv. Miért csak olyankor?

Hibáztál? - Mit mond a cikk?

"Mostmár nyugodj meg. Nem hibáztál, sosem! Csak tapasztaltál, csak szeretni akartál, csak magad kerested, a szeretetet, az egységet."

Nyugodj meg, nem vagy bűnös. Te jót akartál, a körülmények rosszak voltak. Nem a te hibád. Akkor sem, ha a te hibád. A lelkiismereted legyen megnyugtatva, bármi áron.

A MAG népe

A cikkíró is bedobja a CSAL-i MAG-ot, hogy magához CSAL-ja az EGYesített MAG-elmélet hívőit, növelve ezzel olvasói, vásárlói körét. Nem szép tÖLe, hogy ilyen trükkökkel próbálkozik.

Ez itt a reklám helye

Természetesen, mi másra is mehetett volna ki ez a lélekmelengető cikk, mint arra, hogy reklámozza a szerző "Önszerelem" tréningjét? És miért nem vagyok meglepve?

ÖNSZERELEM - ultimate egoizmus reloaded.

Pusztán csak 15.000Ft/ alkalom! A többi vásárimajomhoz képest szinte ingyen van.

Ugyanitt reinkarnációs utaztatás (mert valamiért emlékezned kéne az előző életedre, jellemzően magánéleti vagy pénzügyi probléma esetén...), és angyalkártyás jóslás, akár Skypeon keresztül is!

És ezt egy állítólag "Dr." hölgy kínálja számunkra.

Elgondolkodtató.

A bejegyzés trackback címe:

https://azigazsagnyomaban.blog.hu/api/trackback/id/tr387787342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása