Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Vedd észre, amit eddig eltitkoltak előled!

Az Igazság nyomában

Az Igazság nyomában

Nem hiszed el: megidézett szelemek a videón!!!!

2015. április 04. - Az Igazi

A napokban érdekes videót kaptam emailben. Először nem hittem a szememnek, de aztán megnéztem még egyszer. A videóban két rég elhunyt tudós "reppelt" egymással! Muszáj volt utánanéznem, és kiderült, amerikában most nagy divatja van, hogy megidéznek híres emberek szellemeit és videóra veszik őket.

Igen, videóra! De hogyan? Ezzel kapcsolatban a készítők egyike adott interjút a californai Ghost Seeker újságnak:

Ghost seeker: Hogyan képesek filmre venni a szellemeket?

Psychic Lloyd: A szellemek filmezésére szolgáló technika már évek óta rendelkezésünkre áll, de egyrészt még mindig csak prototípusokkal dolgozhatunk, másrészt nem könnyű olyan médiumot találni, aki megfelelően tudja megidézni a szellemeket. Jelenleg négy médiummal dolgozunk: mindkéz szellemet két-két médium idéz meg egyszerre, hogy könnyebb legyen lefilmezni őket.

Ghost Seeker: Milyen prototipusokról beszél?

Psycick Lloyd: A Konami kísérleti kameráit és lencséit használjuk. Ők a Cannon egyik kutatási részlege, akik nagyon sokféle kamerát fejlszetenek. Az ő kameráikat használjuk.

Ghost Seeker: És miért kell négy médium az idézéshez? Nem sok az egy kicsit?

Psyckic Lolyd: Egy egyszerű idézéshez, vagy jelenéshez valóban eléglenne egy szakember is. Itt azonban többre van szükség: egyrészt mert egyszerre két elhunytat is meg kell idézni. Másrészt pedig: a jelenéseknek elég erőteljeseknek kell lenniük, hogy a kísérleti kamerák megfelelő minőségű képet tudjanak rögzíteni rőluk. Végül pedig, mert bizonyos mértékig irányítani kell őket, hogy a videóhoz megfelelően viselkedjenek. Ez a rész a legnehezebb, mert gyakran jobban összekapnak, mint szeretnénk. A médiumokat ez nagyon megterheli ezért sokkal bisztonságosabb, ha ketten erősítik egymást."

(forrás: Ghost Seekers )

A videó itt is megtekinthető:

A videó azért is érdekes, mert pont Tesla Nikola szerepel benne, aki az ingyenenergia feltalálója. És ha jól vettem ki a szavaiból, épp erről beszél Edizonnal, aki, ha jól tudom, a fizetős energiát vezette be.

Mindenesetre én szerintem Nicola jött ki győztesen a "reppcsatából", és remélhetőleg még sok hasonló videót láthatunk a készítőktől.

Igazi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elhitted? Pedig kamu. Az EREDETI videó a két híres zenész-szövegíró, Epic Lloyd (Psychic Lloyd.. :D ) és Nice Peter alkotása. Valóban beöltöznek híres embereknek és rap csatában eresztik őket össze. Youtube csatornájuk: Epic Rap Battles of History

A bejegyzés trackback címe:

https://azigazsagnyomaban.blog.hu/api/trackback/id/tr307339264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása