Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Vedd észre, amit eddig eltitkoltak előled!

Az Igazság nyomában

Az Igazság nyomában

Fogalomtár

2015. június 28. - Az Igazi

Folyamatosan bővülő fogalomtárunk a különböző hitek-tévhitek egyes fogalmait igyekszik megmagyarázni.



Agymosás

A Háttérhatalom leghatásosabb eszköze az emberi elmék Nagymosása. Vagyis Agymosása. Hogy egyes emberek (a Felébredtek) elméjét miért nem lehet agymosni, az kérdéses... Vagy tényleg túl jól védekezik, vagy nincs mit átmosni...


Alternatív tudás

Lásd: Igazi Tudás


Ashtar kapitány

A Galaktikus Föderáció földközelben állomásozó flottáját vezető Földönkívüli személy, aki majd elhozza a Gazdasági Jólétet az embereknek a Háttérhatalom megbuktatásával. Tradicionális ábrázolásai a keresztény vallások Jézus Krisztus képeihez hasonlatosak, csak Ashtar kapitány szőke. A követői a Fény gyermekei - hogy milyen megfontolásból, az ismeretlen.

ashtar.jpg

Asthar Senran, a szőke Űrjézus


Asszociáció

Az ~, magyarul képzettársítás több játék és a Rorschach tintafolt-teszt alapja is, a lényege, hogy egy vizuális inger (látunk valamit) kinézetét társítjuk egy másik jelenséghez, ami nincs ott. Például ez a két karakter :) egy mosolygó fejet ábrázol. Pedig valójában egy kettőspont és egy zárójel. Nyilvánvalóan nincs egy mosolygó fej a képernyőn, mi mégis annak látjuk.

Ez a fogalom ismeretlen minden Önképzett Szakértő és Felébredt számára, mivel ők a képzettársítás helyett a képzetazonosítást gyakorolják. Vagyis, ha valami úgy néz ki, akkor az is. Ha a neved "Kis Pál", akkor lehetsz 194 cm magas, akkor is kicsi vagy. Ha kutyafej alakú felhőt látsz, akkor az űrszellemsárkány ("Dehogy kutya az, Józsika, az egy sárkány. De mekkora, b**dmeg..!")

Ha te még az asszociációnál vagy leragadva és különbséget teszel a látott és a belelátott jelenség között, még véletlenül se Kérdezz vissza, mert hitetlen gyaur Szkeptikusnak fognak tartani!

rejtozkodo_cseszealj_3.jpg

Minden az, aminek látszik. Ez például egy felrobbanó UFO. Pusztuljon a rohadék!


Chemtrail / kondenzcsík

A földi emberek elvegyifegyverizálását (copyright!) szolgáló világmértű összeesküvés, melyben a világ összes pilótája részt vesz. A köcsög pilóták a repülőgépeikkel vegyszereket szórnak az emberiségre. Természetesen a háttérben csakis a Háttérhatalom állhat! Az, hogy egyszerű fizikai magyarázat is létezik a jelenségre, az a kutyát nem érdekli, ha már beindult a #fossunkmindentől.

chemtrail.jpg

A chemtrail szórványosan található meg az égbolton.


Facebook

A csodálatos oldal, amit a Háttérhatalom üzemeltet, ellopva személyes adatainkat, de egy nyilvános csoportot létrehozva rajta szabadon szervezkedhetünk a rendszer ellen, nem fognak sejteni semmit! Legjobb módszer a Kontributor jellegű blogok bejegyzéseinek megosztása és like-olása, mert ha 30.000 embert összeszedünk, akkor már lesz 30.000 like-unk! És az már nem semmi.


Felébredt

A ~ek a tipikus példái a "Minél hülyébb valaki, annál okosabbnak képzeli magát" közmondásnak. Ahogy a szeretetért lájkolgató "szerigömbös" pozitívkodó háziasszonyok a Facebookon, ők is arra vágynak, ami nincs nekik: észre. Az észt pedig a "felébredés"-nek nevezett folyamaton keresztül lehet elérni.

A felébredés folyamatának a következő fázisai vannak:

  1. Az egyén megtalálja az Internetet.
  2. Az egyén megtalálja a Kontributor jellegű blogokat, majd a blogokon keresztül a Facebookot és a Youtubeot.
  3. A blogokon közvetített téveszméket az egyén el tudja olvasni, de legalábbis a hozzá tartozó videót megnézni.
  4. A blogokon közvetített téveszméket magáénak érzi, mert nem látja benne a buktatókat.
  5. A blogok cikkeit megosztja, azokhoz elfogadó véleményt nyilvánít.
  6. A Facebookon szembesül az elméletek ellenzőivel ("Szkeptikusok"), akiket megpróbál átállítani a sötétek oldalára. Esetenként a verbális erőszaktól sem riad vissza.

A ~ ember magasabb tudati szinten van, esetleg "rezeg". Okosabb lesz minden más földi halandónál, mérnököknél, orvosoknál, tanároknál, egyetemi professzoroknál. Innentől az észérvek nem hatnak rá, mert ő a magasabb szintű elméjével képes azokat ignorálni - valójában legtöbbször meg sem érti.
Egy olyan gondolati rendszerbe kerül, ahol nem a tények irányítják az elfogadást, hanem az elfogadás irányítja a tényeket. Azaz, ha valami nem tetszik, akkor az nem igaz, vagy hazugság, de legalábbis "csak egy lehetséges magyarázat", és persze amit ők állítanak, az lehetségesebb.
A valóság ilyen mértékű torzítása teljesen értelmezhetetlen a "materiális gondolkodás börtönébe ragadt" átlag embernek. Hiszen tulajdonképpen olyan, mint a strucc, aki homokba dugja a fejét a problémái elől, ráadásul azt hangoztatja, hogy a homokban meglátta a megoldást. Nem lehetetlen, de egyúttal elég valószínűtlen. A ragadozók pedig elkapják közben.


Fény Gyermekei

Keresztény elemekre épülő vallásos szekta, akik megváltójukként Asthar kapitányt követik, aki az ördögi földi Háttérhatalommal harcol. Majd. Ha bejelentik őket. Vagy már jelenleg is. Csak az nem látható valamiért.

Érdekes mód az ő vallásuk elfogadást nyert a többi összeesküvés-elmélet követői között. A Vatikán utánanézhetne, hogy csinálták.


Fényképezőgép

Egy csodaszerkezet, amihez különös módon se Teslának, se az Ingyenenergiának nincs köze.

Ez a szerkezet többet lát, mint az emberi szem. Ezáltal kimondottan alkalmas Szellemek, Földönkívüliek, UFO-k és más Megmagyarázhatatlan Jelenségek észlelésére és dokumentálására.

Általában az észlelés véletlen: az észlelő csak utólag veszi észre, hogy az égboltról (esetleg ablak mögül) készített random 437 fényképén több azonosíthatatlan folt, csík, csillanás is látható, amit a kép készítésekor nem vett észre. És mivel megmagyarázhatatlan, ezért megmagyarázzák.

Akinek más véleménye van, ne adj isten Kérdez, az begyöpösödött, hitetlen Szkeptikus.


Földönkívüli

A Földönkívüliek létezése, ami a földi vallásokat romba dönti. Hiszen nincs róluk szó a vallások szent könyveiben. Aztán mégis van róluk szó, mert minden égi jelenség pl. a Bibliában biztosan Földönkívüli. Hogy ez logikai ellentmondás, az nem számít.

A ~ek változatos formában jelennek meg (Szürkék, Fény gyermekek), egy azonban biztos: csak és kizárólag az embereknél intelligensebb, magasabb fejlődési szinten álló, más dimenzós földönkívüliek léteznek. Aki alacsonyabb szintű életet, netán mikróbákat is lehetségesnek tart, az szkeptikus, tagadó, nem felébredt, esetleg rendszerpatkány.


Galaktikus Föderáció

galacticfederation.jpg

A Star Trekből lopott szövetség Földönkívüli fajokat tömörítő csodaszervezet, amely elhozza a Gazdasági Jólétet, a Háttérhatalom bukását. A bejelentés hiányban csak a Hold mögül bámulhatnak minket - betartva a Star Trekes elsődleges irányelvet. Ennek ellenére számos azonosítatlan repülő objektum jelzi jelenlétüket, ugyanis miközben betartják a távolságot, azzal egyidőben szarnak is rá (Fuck Logic) és rendszeresen felveszik a kapcsolatot a földi emberekkel.

A ~ földközelben állomásozó flottáját Asthar kapitány vezeti.


Gazdasági Jólét

Kenyeret és cirkuszi játékokat! A cirkuszt az Alternatív tudást tartalmazó blogoldalak biztosítják, ám ettől a kenyér még nem lett biztosítva. Így a tömegek újfent Megváltóra várnak. Ez a Galaktikus Föderáció.

A szegénységet ugyanis a Háttérhatalom generálja szándékosan. Ha rossz az életed, az a Háttérhatalom hibája, de majd eljön a kommuniz.. a Gazdasági Jólét kora, ahol minden ember egyenlő, a buták irányíthatják az okost, a pék vezethet repülőt, a vízvezetékszerelő főzhet étteremben. Mindezt egy Földönkívüli flotta éri majd el számunkra ingyen, kegyelemből, az igazság és a szeretet jegyében. Nekünk a kisujjunkat sem kell mozdítanunk, hogy kikeverdjünk a szarból. Esetleg egy Like-ot nyomhatunk rá Facebookon. Biztos, ami biztos.


HAARP

Magasfrekvenciás légköri kísérleteket végző antennaerdő Alaszkában? Ez csakis valami ördögien gonosz technológia lehet! 

A ~ képes befolyásolni az Időjárást, oszlatja a felhőket, de sűrűsíti (nem megerősített) a Chemtrailt, módosítja a tudatunkat, zombit csinál az emberből. Csak annak az agyát nem tudja irányítani, akinek eleve olyan üres az agya, hogy már Felébredtnek számít.

Bár az antennaerdő csak Alaszkában van, egyes Önképzett Szakértők tudni vélik, hogy a világ több pontján, köztük Magyarországon is vannak működő ~ telepek.

haarp.jpg

Ez az erdő ránézésre is félelmetes!!!44!! #fossunkmindentől


Háttérhatalom

Az embereket elnyomó, azokat kiírtani szándékozó társaság. Ők irányítják az egész világot, leszámítva azokat az "ellenálló" weboldalakat, akik "leleplezik" őket. Ezen oldalak ellen semmit nem tehetnek, de számos híres ember és politikus meggyilkolása is a nevükhöz köthető.

A ~ összetétele nem teljesen egyértelmű: egyesek szerint az Illuminati, mások szerint a Reptíliánok, ismét mások szerint a Vatikán, a Szürkék, vagy ezek tetszőleges kombinációja.

A Föld uralmát több módszerrel érik el: uralják az Oktatást, a Gazdaságot, tudatmódosító hullámokat gerjesztenek a HAARP-pal, tudatmódosító szereket permeteznek a Chemtrailben, mérget permeteznek a Chemtrailben, silányítják az élelmiszert, rontják az árfolyamot, eltitkolják a mindentmegváltoztató technikai vívmányokat, eltitkolják az őket egy csettintéssel elsöprő Galaktikus Föderáció segítő jelenlétét (akik addig valóban nincsenek is jelen, amíg a ~ nem ismeri el).

Bukásukat a Galaktikus Föderáció hozza majd el, de csak ha a ~ elismeri és bejelenti jelenlétüket. Addig sajnos tétlenül néznek minket az űrből.


Hit

A ~ egy paradoxon. Legalábbis a Felébredt - és hozzájuk hasonló - emberek értelmezésében.

A hit a Vallások alapja, az emberek igénye egy magasabb rendű entitás irányába. Amikor szembesülünk a korlátainkkal, kell a tudat, hogy valakinek/valaminek van hatalma ezt a helyzetet is megoldani.

Azonban a mindenható entitásban való hit "elavultnak" számít - még hogy "Isten" létezik... csak átverés, ahogy a Vatikán is inkább a Háttérhatalmat szolgálja - vagy ő maga a Háttérhatalom.

A hitüktől megfosztott emberek pedig ott állnak a nagyvilágban, és kapkodják a fejüket, hogy Isten nélkül most ki adja meg nekik a biztonságérzetet? A válaszra nem kell sokat várni, mert az Internet csak úgy hemzseg a hitre alapozó téveszméktől.

Mikben lehet ma hinni? A teljesség igénye nélkül:

Teremtés/származás elméletek:

Földönkívüliektől származunk

Földönkívüliek alkotta látszatvilágban élünk

Baj és azok forrása:

Világméretű összeesküvés létezik az életünk megrontására (egészségügy, oktatás)

Földönkívüliek alkotta látszatvilágban élünk

Segítség baj esetén:

Földönkívüli flották érkeznek az életünk jobbá tételére

Homeopátiás szerekkel vegyszerek ("gyógyszerek") nélkül lehetünk egészségesek

Gyógyító számok, melyek a gondolat erejével megváltoztatják a világot

Látók és jósok ezrei állnak rendelkezésre, hogy megoldást javasoljanak életünk jobbítására.

Csak összehasonlításként, a keresztény Bibliában a gyógyszerek kivételével az összes többi "elméleti" kérdésre van válasz. De "idejétmúltnak" titulálják, és helyette újra megpróbálják megmagyarázni. Minél nyakatekertebben, mert az modern.


Hold

A ~ szerepe máig tisztázatlan. Egyesek szerint Földönkívüliek élnek rajta, mások szerint Földönkívüliek állomásoznak rajta, de az biztos, hogy jártunk már a ~on. Ezt az 50-es években lezuhant UFO-ból nyert technológia tette lehetővé.

Az is biztos, hogy az ember sosem járt a ~on, ezt már az oroszok is állítják, valószínűleg, mert a Földönkívüliek nem engedték, nehogy lebukjanak, vagy a Háttérhatalom nem engedte, nehogy kiderüljön a Földönkívüliek jelenléte, és így megdőljön a hatalmuk.

Mert a ~ valójában egy űrhajó (ezért belül üreges), de nem a Földönkívülieké, hanem az embereké. Mert ezzel az űrhajóval hozták az embereket a Földre a Földönkívüliek.


Homeopátia11694991_10200485192169514_363317228679643023_n.jpg

"Edd meg ezt a gyökeret" - mondja az ismert orvosos vicc csattanója, és a gyökerek tényleg megeszik. Jobban mondva: beveszik.

Milyen egy jó homeopátiás gyógyszer? Először is: nem hat. Hiszen hatóanyag mentes, hogy ne ártson. Így viszont nem is használ. Akár egy tégely csapvíz is lehet. Másodszor: az ára. Vegyük egy átlagos nyugdíjas gyógyszereinek árát összesen, szorozzuk hárommal, és megkapjuk EGY homeopátiás kotyvalék árát. (pl: 10.000 forint 50ml vízért...) Öhmm.. Sok pénz ez a placebóért...


Időjárás

Az ~ az egyik legősibb dolog, amit az ember meg akart jósolni előre. Most már biztosra megyünk: különböző technológiák vannak az ~ mesterséges módosítására. Az esőtánc még mindig nem működik, de ezüst-jodidos rakétával már meg tudjuk előzni a jégeső képződését. A felhőket állítólag eloszlatja a HAARP, de mivel szigorúan titkos kísérleti eredmények támaszthatnák ezt alá, ezért csak a Youtube videók alapján tudhatjuk meg, az igazat. Onnan is csak a kiválasztott, nyílt látókörű, tárt elméjű Önképzett Szakértők. A többinek továbbra is titok.


Igazi Tudás

Az ~t A Felébredtektől kaphatjuk meg a Kontributor jellegű blogok, a Youtube és a Facebook közvetítésével.

Alaptézisei ködösek és néha ellentmondóak, de ezek semmivé válnak, ha az ember már "Felébredt" állapotban van. Ilyenkor ugyanis az ember képessé válik a logikai ellentmondások teljeskörű mellőzésére, figyelmen kívül hagyására.


Illuminati

A Szabadkőművesek másik neve. Mivel egy zárt társaság, a kívülrekedt kíváncsi emberek legendákat kreáltak a működésükről. Lásd még: Háttérhatalom.


Ingyenenergia

Az önző emberi természet tökéletes tükörképe a "semmiért valamit" elven működő csodagép, ami úgy termel energiát, hogy jelen fizikai ismereteinket meghaladó (már, akinek vannak fizikai ismeretei), Newton törvényeit megcáfoló módon önmagát gerjesztve többletenergiát IS ad. Valószínűleg már Tesla is ezen dolgozott.

A Youtubeon több videó is látható, ahol egy darabig valami megy (legtöbbször trükkel), tehát egyértelmű, hogy ezt nagyban is meg lehet csinálni, ellátva az egész Föld lakosságát. Sajnos ez a szerkezet is a Tiltott Találmányok közé tartozik, azaz nem szabad róla tudnunk. Mégis tudunk róla, sőt, ahogy a videók tanúsítják, egyszerű hétköznapi emberek építettek is működő példányokat. Logikus, nem?

ingyenenergia.jpg

Beszarsz, hogy ez működik...


Kérdezés

A Kérdezés szabályai:

  1. Soha ne kérdezz egy Felébredtől!
  2. Soha ne kérdezz elméleti dolgokat!
  3. Soha ne kérdezd meg, honnan van az információ!
  4. Soha ne kérdőjelezd meg az információ hitelességét!

Ha mégis így tennél, hitetlen gyaur vagy, egy Szkeptikus, rosszabb esetben agyatlan Rendszerpatkány. Hogy akarsz tudományos lenni, ha nem HISZEL?


Konteó

Az "Összeesküvés-elmélet" (CONspiration ThEOry) rövidítve. Azon tudományok összessége, amiben hinni kell, mégsem teológia. A Vallás egyébként rossz, a Háttérhatalom eszköze az emberek irányítására.

Nem szabad mindent elhinni!

...Csak azokat a tudományos elméleteket, amiket nem lehet bizonyítani...


Kontributor jellegű blog

Az Igazi Tudás kiapadhatatlan forrását biztosító weboldal, melyenek tartalmát senki sem ellenőrzi - tehát ami ott van, az tuti mind igaz és hiteles.

A Háttérhatalom bérgyilkosai tehetetlenül nézik, hogy ezek az oldalak módszeresen leleplezik titkaikat. Mivel kontributorok, azaz random cikkírók küldik a cikkeket, a Háttérhatalom nem büntetheti meg a ~ tulajdonosait. Hihető.

Egy biztos: ők nem vállalnak felelősséget semmiért.


Magyar

m-AGYAR, MAG-yar, m-AGY-ar... Nevünkben vadak, termékenyek és okosak vagyunk. Szívünkben meg Hunok és Szittyák. Fuck Logic.


Megmagyarázhatatlan Jelenségek

Képek, hangok, benyomások, álmok, jelenések, melyek eredete ismeretlen.

És mivel ismeretlen, ezért egyértelmű, hogy (a jók) Szellemektől, Földönkívüliektől, UFO-któl, (a rosszak) a Reptíliánoktól, a Háttérhatalomtól származnak.

Akinek más véleménye van, ne adj isten Kérdez, az begyöpösödött, hitetlen Szkeptikus.

2.jpg

Mi az ott? Kivehetetlen. Szóval UFO. Mi más?


Népirtás

Ha féltél már életedben, az semmi ahhoz képest, amit most tudsz meg: a Háttérhatalom módszeresen irtja az emberiséget! Szeretnék, ha kevesebb ember élne egyszerre a bolygón! Válogatott kínzásaik között szerepel a mérgező Chemtrail, a mérgező gyógyszerek és az Oltás, a silány élelmiszerek, a szervezetünk legyengítése HAARP-pal, az igazi gyógyító Technológiák eltitkolása!

Szerencsére a Fény gyermekeit úgyis elviszik hamarosan a Galaktikus Föderáció űrhajói, a Felébredtek pedig átlényegülnek egy magasabb dimenzióba. Tehát a többieknek javulnak az esélyeik.


Oktatás

Akárcsak az Illuminati esetében, itt is a kívülrekedtek ugatják a holdat.

Jelen esetben az oktatást, ami a sok fárasztó tanulással agymosott rendszerhívő "biorobotokat" nevel, így biztosítva a Háttérhatalom szolgáinak utánpótlását, melyek létszáma folyamatosan csökken a népirtás miatt. De akkor minek növelni?


Oltás, vakcina

A Háttérhatalom meg akarja ölni a gyerekedet! Melyik szülő ne rántana erre kardot? És még fizetni is kell érte néha. Meg a gyerek is sír, amikor kapja - tutira rossz! Máris van egy instant hadseregünk a semmiből.

Sajnos a sors gúnyos fintora, hogy az oltatlan gyerekek valamiért mégis gyakrabban betegednek meg vagy halnak meg fiatalon. De persze ez nem az oltás hiánya miatt van - különben is autizmust okoz -, hanem biztosan a Háttérhatalom valamelyik másik Népirtó ármánykodása miatt...
de akkor meg nem mindegy?

Vajon hány szülőnek kell még beleszaladni az oltáskritikusok csapdájába?
Hány gyermek életét követeli még a babonás ellenállás, a tudatlan félelem?
Mikor "nőnek fel" végre a szülők?
... Jajj.. Kérdeztem...

alexisbarrowsaz_2.jpg

Köszi, Anyu, hogy nem hagytál beoltani.


Önképzett Szakértő

A magát nemes egyszerűséggel "Szakértő"-nek, vagy "Kutató"-nak tituláló személynek elsődleges ismertetőjegyei: tudása összességét Youtube videókból, Google Translate-tel (félre)fordított idegen nyelvű konteócikkekből és népi elbeszélésekből szerzi.
Tudását állítólag folyamatosan bővíti, ám valójában mindegyikük beáll egy irányra, és onnantól nem fogad el ellentétes (vagy részben eltérő) véleményeket. Így a tudása sem fejlődik, ezért helyette keresztes háborút indít az "ellentábor" ellen, hogy valamivel elfoglalja magát.
Ez a harc általában hamar komolytalanná válik, mert tényekkel és érvekkel nem tud győzni, így csak személyeskedéssel tud visszavágni.
Valódi munkája sokszor nincs is, így rengeteg szabadidejét a számítógép előtt töltve öngerjeszti magát a saját témájában.

Az ~ gyakran tartja magát Felébredtnek is, és gyakran szerzője/tulajdonosa egy-egy Kontributor jellegű blognak.


Placebo

A hit ereje gyógyít. Ha elhiszed, hogy az orvosi módszer, kezelés segít, akkor tényleg gyógyulni fogsz. Akár napi egy pohár vízről, amiről elhitetik veled, hogy gyógyszer. Ez a Placebo-hatás. És ezt lovagolja meg a teljes alternatív gyógyászat és a Homeopátia.

Mi a baj a placeboval? Semmi, leszámítva, hogy nem minden esetben működik. A működése egyébként is rejtélyes a kutatók előtt is.
A baj a Homeopátia képviselőivel van, akik erre a bizonytalan öngyógyuló jelenségre alapozva a kukába akarják dobni a teljes orvostudományt az összes gyógyszerrel együtt. Ezzel egyidőben magát a hitet és a vallást próbálják kiölni, hogy az elavult és hülyeség. Közben megpróbálják elérni, hogy bennük higgyünk...
"Gonosz gyógyszerlobbi! Csak az emberek pénzére pályáznak!" - állítják. Helyette a saját termékeiket ajánlják, amely aranyáron kínál gyógyulást a betegségekre. Annyira aranyáron, hogy egy hagyományos gyógyszer öt-tízszeresét (10-szeresét) is képesek elkérni pár deci vízért. Ami TALÁN kiváltja a placebo hatást és a beteg gyógyulásnak indul. Talán. Jobb esetben. De valószínűbb, hogy a rendes gyógyszerek hiányában az állapota súlyosbodik.

És ez már rég nem a placeboról szól. Ez a homeopátiás szerek értékesítéséről, a vásárlók körének bővítéséről szól. Nem minden felénk nyújtott kéz akar kihúzni minket a bajból.


Rendszerpatkány

Ezzel az inzultussal azon esetekben találkozhatunk, amikor egy Szkeptikusnak is csúfolt értelmiségi szócsatába keveredik egy harciasabb Felébredttel. Természetesen a Szkeptikus a ~, és azt jelenti, hogy bedőlt a Háttérhatalom hazugságainak, és még nem ébredt fel. Hosszabb (Szkeptikus felé dőlő) eszmecsere után a jelentése megváltozik: ilyenkor a ~ jelentése: a Háttérhatalom fizetett ügynöke, aki elvakultan - és gazdasági érdekből - szolgálja az elnyomó hatalmat és szent feladatának hiszi az Igazi Tudást közvetítő Felébredtek meghazudtolását, ellehetetlenítését. Szégyellje magát!


Reptílián

Gyíkember. A gyíkember rossz. Világhatalomra törnek. Évezredek óta itt élnek, vagy a világűrből érkeztek. Mindkét esetben szemétség a részükről, hogy irányítani akarnak minket. Elég önző emberi szemszögből a dolog, mert az eredeti történet szerint a "gyíkemberek" voltak itt előbb - logikusan tehát joguk van a bolygóhoz, de azért köcsögök.

Kevésbé emberek irányában elfogult feldolgozása a témának: Doctor Who: Az éhes föld


Szellem

  1. Szeretteink elvesztése komoly érzelmi sokkot okoz, ezért - csak hogy megnyugodjuk, hogy nincs baja - érdemes visszadegradálódni az őskori emberek értelmi szintjére, és szellemidézővel visszarángatni szerencsétlent a túlvilágról. Az örök nyugalmában megzavart ~ készségesen visszatér, esetleg tippeket ad a jövő heti lottószelvény kitöltéséhez, vagy más, számára teljesen érdektelen materiális témában is szívesen ad tanácsot.
  2. Az emberek ~e a testükből távozó lélek és... öhm.. mindegy, szóval az. Lényeg, hogy megmondja a lottószámokat, hogy legyen miből kifizetni a jóst.

Szkeptikus

Eredeti jelentése szerint a dolgok természetét állandóan kutató, nyitott ember. A Felébredtek szerint pont az ellenkezője (Fuck Logic): az alternatív tudás elől elzárkózó, elvakult ember, aki csak a beléprogramozott tudást képes elfogadni. Aki - valójában érdeklődésből - Kérdezni mer, az azonnal Szkeptikus, mert nem (???) gondolkodik, nem fogadja el azonnal azokat a téziseket, amikre olyan büszkén hirdekik a Felébredtek, hogy ők azt átgondolták.


Tesla, Nicola

Minden "okkult" technológia, a Tiltott Találmányok atyja - akár ő találta ki, akár nem. Ha hitelessé akarjuk tenni a bármilyen kamutechnológiánkat, írjuk hozzá, hogy Tesla már rég kitalálta. Ettől rendkívül hitelesnek tűnik majd.

Tesla valóban kivételes képességű mérnök és feltaláló volt, de ötletei többet érdemelnek, minthogy népbutításra használják a nevét.

nikola-tesla-quotes-5.jpg

Tesla egy idézettel, amit kivételesen tényleg ő mondott (illetve írt)


Tiltott Találmányok

A tiltott tudás végtermékei: amiket a Háttérhatalom el akar titkolni az egyszerű emberek elől, mégis a "hiteles" Kontributor jellegű blog oldalakon keresztül mindenki megismerheti őket - bár működési elvük legtöbbször érthetetlen. Ilyenkor nem a géppel van a baj, hanem az olvasóval, akinek a tudata még nem elég nyitott, még nem ébredt fel. A ~ biztosan léteznek/hitelesek, ha valami közük van Nicola Teslahoz.


UFO

"Minden UFO, ami fénylik", tartja a köz mondása. Az eredetileg "Azonosítatlan Repülő Tárgy" mozaikszót a szabatos fogalmazást szembeköpve minden Önképzett Szakértő egyöntetűleg a Földönkívüliekre használja, bár a kifejezés nem ezt jelenti.

Töméntelen fénykép és videó található az Interneten, amelyen gyakorlatilag BÁRMI lehet ~, ha az fehér/fényes pont, fekete pont, csík, tükröződés, stb...

ufo.jpg


Vallás

"A vallás, a hit elavult", mondja a tudomány. Valójában a tudomány a büdös életben nem mondott ilyet. Ahogy a ~ sem tagadja a tudományt - lásd középkori szerzetesek. Csakhogy ezt az ellentmondást a Felébredtek kognitív kapacitása nem képes feldolgozni, így maradt az elképzelt sztereotip ellentét. 

A Felébredés nem vallás, mert vannak tudományos szavakra épülő alapjaik. Ja, hogy ezeket tudományosan nem lehet bizonyítani? Nem bizonyítani kell őket, kérem, hanem HINNI bennük!


Vatikán

A kereszténység központja naná, hogy benne van az összeesküvésben. Ők a Vallást terjesztik, ami által agymossák az Oktatás agymosásást átvészelt embereket. Olyan hitet terjesztenek, ami valójában kompatibilis a tudománnyal, ezért lakolniuk kell! Elavult ezeréves dogmáik biztosan nem az emberi lét alapigazságait hordozzák, azokat az elmúlt 30 év önjelölt szakértői fedezték fel mostanában, csak még nem tehetik közzé, mert a Háttérhatalom nem engedi.


Youtube

A Facebookhoz hasonlóan a Háttérhatalom által üzemeltetett médiaszennyközlő weboldal, ami tökéletes hely arra, hogy leleplező videókat tegyenek fel a rendszerről. Mert amiről videó van a Youtube-on az megkérdőjelezhetetlen valóság, nem? Ha mégsem tetszene valami, azt biztosan a Hatalom pénzelte, hogy komolytalanná tegye az "ellenállókat"... A Kontributor jellegű blogok, és az Önképzett Szakértők elsődleges forrása, tudásbázisa, bibliája, nonplusultrája.

A bejegyzés trackback címe:

https://azigazsagnyomaban.blog.hu/api/trackback/id/tr47551324
süti beállítások módosítása