Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Vedd észre, amit eddig eltitkoltak előled!

Az Igazság nyomában

Az Igazság nyomában

A Fény Gyermekei

2015. április 13. - Az Igazi

Bevezető, avagy hogyan használd a gyógyító képet:

Gy01.JPG

"Amennyiben szabad akaratból és teljes hittel elfogadod, hogy Mennyei Atyánk gyógyító energiája Marika közvetítésével gyógyítja testedet – lelkedet – szellemedet, vetítsd ki Marikát magad mellé, vagy elé, naponta 3 x 5-30 percig /érezni fogod, hogy meddig/ és kérd a gyógyító energia áramlását. Lásd, érezd, ahogy Marika közvetítése által feléd, beléd áramlik ez a csodálatos energia. Lásd, érezd, hogy átjárja tested minden sejtjét és egyre jobban, majd tökéletesen érzed magad.

A gyógyítás befejeztével mondj köszönetet. Fontos tudnod, hogy az energia a kép használatátkövetően még 12 óráig gyógyít téged, viszont, ha ezt víz éri, akkor az lemossa rólad. Ezért ajánlatos a gyógyító képet fürdés után használni."

Ím lám az ember.

A fény:

Áll ott ez az éterien lenge angyali tünemény, szilárdan megvetett lábakkal, örömtelen színekbe öltözve, a reáliák talaján. Aztán egy foton, talán a legszerencsésebb, mely 13,6·106 Kelvinben született a dolgos magyar középosztálytól 150 000 000 km-re, egyszersmind ráesik, majd róla a retinánkba, mondjuk egy pálcikára.

Ez a csöpp kis h x f-nyi energia, mint új feleség az alsógatyát, a 11-cisz-retinalt transz-retinallá vasalja.  Végül az itt ébredő potenciál a látópályán átszáguldva megbirizgálja a látókérget. Szóval a foton jön, te látsz, Marika győz, vagy mindenesetre prezentálódni kegyeskedik, a velőben. 

Marika (a gyermek):

A kiéhezett asszociációs kéreg fanfárok hívószavával várja az elmében székfoglaló Marikát, az auráját és testi méretei folytán XXL-es kiszerelésű pólóját. Marika néne magyar hangja feltételezéseink szerint Horváth Charlie. Az arcára nehéz gyerekkor emléke ül ki. Okos szemével a vesénkbe lát, a tarkónkon át.

Marika mindez és ezen kívül sok minden más. Ha egy mondatot mondanánk a munkásságáról, az pont egy mondattal lenne több, mint amit megemlíteni érdemes. Ám ennek ellenére röviden felhágunk a  kóklerség bérceire.

Marika tisztánlátó, sámán, angyalokkal gyógyító médium, festő és blogger, sőt meggyőződésünk, hogy kifinomult esztéta, aki mint a csőszereléshez, úgy a szarvasmarhák mesterséges megtermékenyítéséhez is ért.

A Mágneses Szolgálat Kryonjaként (nem tudjuk mi az… a szerk.) üzen a magyar népnek, égi híreket tolmácsol, védelmi technikákat oktat, telefonos segítség, őrangyal kommunikátor és még sorolhatnánk. A részlegesség igénytelensége mellett megállunk. Elmondható, hogy Marika mindent nagyon szívesen csinál, csak dolgozni ne kelljen.

Na és, akkor innentől akadnak problémák.

Nem az a gondunk, hogy az ebédjéhez egy csirke halála kell, vagy, hogy elméje túl sok valóságot nem képes befogadni. A problematika kútja a tényekhez, engedélyekhez, felelősségtudathoz, emberséghez és józansághoz nem köthető működés.

A víziói szerint gyógyít, mindent, mindenkit, mindenhogy. Mint, hogy bizonyos esések fájdalmas következményekkel járnak, úgy elkerülhetetlen, hogy főhősnénk embert öljön, mindössze türelemjáték. Marika  kegyelem nélkül privatizálja az ember lelkét, sarkában hevenyészett boldogság jár. 

 

A cikk teljes terjedelmében az orvdoktor.blog.hu-ról lett átvéve.

A bejegyzés trackback címe:

https://azigazsagnyomaban.blog.hu/api/trackback/id/tr447365432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása